Πήγαινε κάτω
Admin
Admin
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
Αριθμός μηνυμάτων : 211
Reputation : 13
Ημερομηνία εγγραφής : 31/07/2009
http://alter-ergotelis.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ALTERNATIVES  μετά τη λύση συνεργασίας με το Σίνισα Γκόγκιτς Empty ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ALTERNATIVES μετά τη λύση συνεργασίας με το Σίνισα Γκόγκιτς

Την / Το Τετ 17 Απρ 2013, 17:40
Θεωρούμε σωστό να τοποθετηθούμε ξεκάθαρα και με ειλικρίνεια στις εξελίξεις γύρω από την ομάδα μας, τον Εργοτέλη.

Ο Σίνισα Γκόγκιτς, δυο τρεις παλιοί γνώριμοι και πολλοί νέοι, δικοί μας παίκτες, έχουν ήδη πετύχει έναν πολύ μεγάλο στόχο: Να διαψεύσουν όσους υποστήριζαν ότι ο Εργοτέλης τελείωσε το περασμένο καλοκαίρι!Το πέτυχαν με τη φιλότιμη προσπάθεια και βοήθεια της Διοικούσας Επιτροπής που κλήθηκε να αναλάβει ευθύνες και υποχρεώσεις άλλων των οποίων οι θέσεις στα επίσημα του Παγκρητίου παραμένουν κενές.

Ευχαριστούμε τον Σίνισα Γκόγκιτς για τη προσφορά του και κυρίως τη στάση σεβασμού απέναντι στην ομάδα και στους φίλους του Εργοτέλη. Είναι αλήθεια πως η προηγούμενη εμπειρία, μας έκανε να ψάχνουμε κυρίως αυτό.

Στηρίζουμε την επιλογή και τη λογική της Διοίκησης. Δυστυχώς όταν μια ομάδα παρουσιάζει για μεγάλο διάστημα άσχημη αγωνιστική εικόνα και κυρίως έλλειψη ενθουσιασμού και καλής ψυχολογίας δεν υπάρχει εναλλακτική λύση.Θα ήταν κρίμα ακόμα και για τον ίδιο, να καταλήξει μια μεγάλη προσπάθεια σε αδιέξοδο.

Έχουμε ακόμα το χρόνο, έχουμε την ευκαιρία για τη τελική αντεπίθεση.
Η πρόκληση είναι μπροστά, για όλους.

Δε μας τρομάζει καμία ομάδα, καμία σύγκριση!

Όλοι μια γροθιά για την άνοδο!

Alternatives -Fans of Ergotelis
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης