Πήγαινε κάτω
Admin
Admin
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
Αριθμός μηνυμάτων : 211
Reputation : 13
Ημερομηνία εγγραφής : 31/07/2009
http://alter-ergotelis.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-''ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ'',4-1-2010 Empty ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-''ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ'',4-1-2010

Την / Το Τρι 04 Ιαν 2011, 11:35
ANAKOIΝΩΣΗ

ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Μας είναι πραγματικά δύσκολο να αναφερθούμε με όρους οπαδικούς σε ένα επιστημονικό έργο, σε αυτό το εξαιρετικό βιβλίο που έχουμε εδώ και λίγες ημέρες στα χέρια και στη καρδιά μας.
Υπάρχουν άλλοι, πιο ειδικοί και πιο αντικειμενικοί από τους alternatives να σχολιάσουν, να κρίνουν και να αναλύσουν το περιεχόμενο του.
Εμείς απλά θέλουμε να δηλώσουμε υπερήφανοι για το παρελθόν και το παρόν του Συλλόγου μας, όχι από αυταρέσκεια και αλαζονεία, αλλά από σεβασμό στη ταυτότητά του. Μια ταυτότητα που τα χαρακτηριστικά της αναδεικνύονται ξεκάθαρα στις σημαντικότερες στιγμές στην Ιστορία του Εργοτέλη και στα πρόσωπα που συνδέονται με αυτές.
Αισθανόμαστε μέρος της ιστορίας του Εργοτέλη, μιας ιστορίας που γράφεται καθημερινά για κάθε σύλλογο από αυτούς που τον αγαπούν και πιστεύουν στις αξίες που πρεσβεύει.
Θεωρούμε ΧΡΕΟΣ όλων αυτών που αγαπούν τον Εργοτέλη να το δηλώνουν με τη παρουσία τους κοντά στο σύλλογο.
Θεωρούμε ΧΡΕΟΣ μας να αποδείξουμε στο μέλλον ότι τα πιο σημαντικά κεφάλαια για τον Εργοτέλη ο κος Ζαϊμάκης δε τα έγραψε… ακόμα.

alternatives-supporters of ergotelis
4-1-2010
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης